מתכון ריבועי כוסמין וזרעים



אצל עינב תמיד יש חברים, בכל הגילאיים והצורך לכבד בנישנושים בריאים ומהירים לעשייה הם עניין שבשגרה


מה צריך:  




  • 1 כוס קמח כוסמין




  • 1 כוס שיבולת שועל דקה




  • 1/3  כוס גרעיני חמניה




  • 1/3  כוס גרעיני דלעת




  • 1/3 כוס שומשום




  • 2  כפות פשתן




  • 2 כפות צ'יה




  • ½ 2 כפות שמן זית




  • 1 כפית מלח גס




  • 1 כף של זעתר/אורגנו/ פלפל חריף




  • ½ 2 כוסות מים קרים




 


הוראות הכנה:




  1. לוקחים את כל החומרים ומערבבים לבלילה דלילה




  2. מחלקים לשלוש תבניות – העובי יקבע את רמת הקראנצ'יות, יותר דק, יותר קראנצ'




  3. מחממים תנור ל170 מעלות ומכניסים לתנור




  4. אחרי רבע שעה מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים/מלבנים/מעויינים ומחזירים לתנור לעוד 45 דק' – לשים לב שלא משחים יותר מדי, אם כן, יש להוציא.




  5. מחכים שיתקרר ומקווים שיישאר לך לקפה...




  6. אפשר לטבול בממרח מתקתק או חמצמץ כדי להגביר ניגודיות כמו ממרח קשיו, חמאת בוטנים, צ'זיקי ועוד...




יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף 


#hamezaveh





 


 



זמינות: במלאי

שם המוצר מחיר כמות
גרעיני חמנייה-500 גרם
7.00 ₪
זרעי צ'יה בתפזורת-500 גרם

מחיר רגיל: 11.90 ₪

9.90 ₪

שומשום-500 גרם
12.00 ₪
גרעיני דלעת-250 גרם
7.00 ₪
שיבולת שועל בתפזורת (דקה) - 1 קילו
7.50 ₪
שמן זית- טנג'יר (קורנייקי) 750 מ"ל כרמזית
51.00 ₪

חסר במלאי

זרעי פשתן (אורגני)

מחיר רגיל: 8.20 ₪

7.80 ₪

חסר במלאי

קמח כוסמין 70% אורגני - מנחת הארץ
21.50 ₪
זעתר שומשום
5.90 ₪

עינב שכטר חדד, אשת חינוך, יצירה ואפייה. ליוותה וחינכה דורות של ילדים והורים.

ובכדי לשמור על איזון בריא וחוסן נפשי בילתה במטבח באפייה ובישולים.