פיסטוקים טבעיים

פיסטוקים טבעיים

35.80 ₪
12.56 ₪ ל 100 גרם
פיסטוקים מקולפים שלמים טבעיים
35.80 ₪
   

למה זה טוב?

  • תורם לבריאות הלב
  • מסייע להסדרת מערכת העיכול
  • תורם לכולסטרול הטוב
איך כדאי לאחסן? בקופסא אטומה במזווה, במקרר, או הכי טוב: בפריזר
במה כדאי לשלב? בסלטים, גרוס כציפוי לכדורי תמרים/שוקולד, בשייקים, בפסטו

טיפים מהמזווה:

הפיסטוק מורכב ברובו מחומצות שומן (כולל אומגה , 3 ,6, 9) ומכיל גם חלבונים ויטמינים ומינרלים, ביניהם ויטמינים B1, ו-B6, סידן, ברזל ואבץ. צבעו הירוק מעיד על איכותו, ככל שהירוק יותר בוהק ועז כך איכותו יותר גבוהה לפי מחקר אמריקאי שנערך לאחרונה אכילת פיסטוקים מדי יום טובה ללב, מורידה את הכולסטרול ומעשירה את הגוף בחומרים חיוניים ללא השפעה ניכרת על משקל הגוף כיוון שיש בו פחות קלוריות מרוב האגוזים, ושלא כל השומן שבו נספג בגוף. יש אף מחקרים שמעידים על כך שהפיסטוק גם מסייע למערכת העיכול ותורם לשגשוגה של סביבת 'החיידקים הטובים' המאכלסת את המעיים. בשל תכולת הזרח הגבוהה, הפיסטוק יכול גם לאזן סוכר, כיון שזרחן מסייע בפירוק חלבונים לחומצות אמינו וכן מגביר את הסבילות של התאים לגלוקוז. מומלץ להשרות את הפיסטוק בין שעתיים ל-4 שעות. לאחר חדירת המים לגרעין- כמות הויטמינים ונוגדי החמצון גדלה משמעותית. בנוסף הם משנים את מבנה החלבון, כך שהם נעשים קלים יותר לעיכול. יש שלכם שאלות נוספות על המוצר? מוזמנים לפנית במייל לליבי לוי גרינברג , יועצת לתזונה טבעית ומנחת סדנאות לאורח חיים בריא , כותבת הבלוג ״מפרגנת בריאות״ libbyle@gmail.com