מתכון גלידונית טבעית

מתכון פשוט פשוט לקינוח או נשנוש בריא וחוץ מזה, גם בעל מראה מעורר סקרנות. מקסים להוציא לשולחן בסוף ארוחה חגיגית


מה צריך:


 >>לגלידוניות



  • 1 כוס  קשיו טבעי (150 גרם)

  • ¼  כוס חמאת קקאו (40 גרם)

  • ¼  כוס סירופ מייפל טהור

  • ½  כוס מים

  • 1 כפית תמצית וניל

  •  קמצוץ מלח
    >> לציפוי:

  • ½  כוס חמאת קקאו

  • ¼  כוס אבקת קקאו

  • ¼  כוס סירופ מייפל טהור
    * ניתן לפשט את תהליך הציפוי ולהשתמש בשוקולד מריר (נניח 70%) עם מעט חלב צמחי


 הוראות הכנה:



  1. ממיסים את החמאת קקאו *בבן-מארי וכשהיא נמסה מעבירים לבלנדר

  2. בבלנדר, מוסיפים יחד עם שאר חומרים לגלידוניות (אם הבלנדר שלך לא חזק במיוחד, רצוי להשרות את הקשיו קודם לכן כ-10 שעות במים פושרים או כ-10 דקות במים חמים). טוחנים למרקם חלק לחלוטין

  3. שופכים לתבנית שטוחה על גבי נייר אפייה. מיישרים בעזרת לקקן, ושמים בפריז למשך שעתיים-שלוש.

  4. כאשר הגלידוניות כבר קפואות מכינים את הציפוי :ממיסים את חמאת הקקאו בבן-מארי, מצרפים אליה את הקקאו ואת המייפל ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ושוקולדית. 


*בן מארי – דרך להמסת הקקאו באמצעות הנחת חומר הגלם בקערה מתאימה או סיר קטן מעל סיר עם מים רותחים


בתאבון!


יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף


#hamezaveh

זמינות: במלאי

שם המוצר מחיר כמות
אבקת קקאו אורגנית - שקד תבור

מחיר רגיל: 25.00 ₪

23.00 ₪

חסר במלאי

סירופ מייפל טהור, 1 ליטר
100.00 ₪
תמצית וניל
54.40 ₪
קשיו טבעי (וייטנאמי)- 250 גרם
19.75 ₪
חמאת קקאו
93.00 ₪

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה