מתכון חומוס מעדשים כתומות עם פטריות מוקפצות

מה צריך: 



  • חצי כוס עדשים כתומות (להשרות ל-1-3 שעות לפני כן)

  • כוס מים

  • כף טחינה

  • כף לימון סחוט

  • חצי כפית מלח

  • שן שום אחת (לא חובה, אבל מומלץ)

  • חופן פטריות פורטבלו / שמפניון / ירדן

  • חופן צנוברים/ פקאנים - אפשרי

  • טורטיה קינואה / לחם ⋆ ירקות כבושים ביתיים 


 הוראות הכנה:



  1. מסננים את העדשים ממי ההשריה, מעבירים לסיר קטן עם כוס המים ומביאים לרתיחה


  2. לאחר רתיחה, מבשלים ל-5 דקות עד ריכוך (כן, הן מתרככות תוך 5 דקות אחרי השריה)




  3. טוחנים את תכולת הסיר עם שאר המרכיבים : טחינה, לימון, מלח, שום , עד למרקם חלק והממרח מוכן!




  4. לפני הגשה, לטופינג של החומוס עדשים: במחבת מקפיצים פטריות במעט שמן זית ומוסיפים למחבת לקראת הסוף חופן צנוברים או פקאנים ומניחים מעל החומוס.




בתאל ממליצה להגיש לצד ירקות כבושים ביתיים ולנגב עם טורטייה 


למתכון טורטייה>>


בתאבון!


יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף 


#hamezaveh


 

זמינות: במלאי

שם המוצר מחיר כמות
צנוברים קטנים-250 גרם
44.90 ₪
עדשים אדומות -1 קילו
12.00 ₪
טחינה היילה
23.80 ₪

מתכון יצרתי של בתאל קורי, בעלת "המקום של בתאל, אוכל עם כוונה", תוכלו למצוא אצלה סדנאות גבינות ומתכונים קלילים שיעזרו להפוך את השמירה על אורח חיים בריאים לכיף ונוח batels-place.com