בראוניז פאדג' עם אגוזי מלך

רגע לפני שעוברים לצפות במתכון באתר "פינק ליידי" של הדס אריאל בלנקשטיין, נצייד אותך במצרכי המזווה עבור הבראוניז:

  • 3/4 כוס (100 גרם) קמח תופח/רגיל
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן, דק-דק
  • 3/4 כוס (80 גרם) אבקת קקאו
  • 1/2 כפית אבקת אפייה – אין צורך אם משתמשים בקמח תופח
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ו-1/3 כוס (200 גרם) }שוקולד מריר 57%, מטבעות
  • 1/3 כוס קרם קוקוס
  • 6 כפות (70 גרם) שמן קוקוס נוזלי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס (160 גרם) רסק תפוחי עץ, לא ממותק
  • 1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך, קצוצים

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים