עוגת גבינה טבעונית ומנצחת - ללא אפייה

עוגת גבינה רכה וקרמית. טבעונית, ללא אפייה שאי אפשר לעמוד בפניה

מה צריך:

לבסיס:

  • 1  כוס קמח שקדים
  • ½   כוס אגוזי פקאן
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • כפית קינמון טחון

לקרם:

  • ½ 1 אגוזי קשיו שהושרו במים לפחות 4 שעות
  • 1/3 כוס שמן קוקוס מומס
  • 1  כוס קרם קוקוס
  • ½ כוס סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה:

  1. טוחנים  במעבד מזון את כל מרכיבי הבסיס עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומהדקים בעזרת הידיים עד ליצירת שכבת בסיס אחידה בגובהה.
  3. שמים במעבד מזון את הקשיו המסונן, סירופ מייפל, מיץ לימון, שמן קוקוס, קרם קוקוס, וניל ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבל מרקם קרמי וחלק.
  4. שופכים את הקרם מעל שכבת הבסיס.
  5. מקפיאים את העוגה לשעתיים לפחות.
  6. סופרים את הדקות, מוציאים מהמקפיא, מפשירים לכמה דקות ואוכלים בהנאה

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים