עוגת שוקולד גבינה

רגע לפני שעוברים לאתר של גל סנדלר קאראסיק לצפות במתכון, נצייד אותך במצרכי המזווה עבור העוגה:

לתחתית:

  • 1.5 כוסות גרנולה
  • 1/4 כוס חמאת קקאו
  • 1/4 כוס טחינה מלאה גולמית
  • 1/4 כוס חלב שיבולת שועל/שקדים
  • 1/4 כוס סילאן (לא ממותק)
  • 1 כף קקאו איכותי

לקרם גבינה:

  • 2 כוסות חלב שיבולת שועל/שקדים
  • 1 כוס אגוזי קשיו
  • 1 כוס אגוזי לוז (אפשר להחליף בשקדים או תוספת קשיו)
  • 1/2 כוס חמאת קקאו
  • 1/4 כוס דבש או סילאן
  • נגיעה של תמצית וניל

לציפוי השוקולד:

  • 100 גר' שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)
  • 1/2 כוס חלב שיבולת שועל/שקדים

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים