צ'יפס טבעוני בטעם גבינתי

שדרוג פשוט של אבקת שמרי בירה מעניקה במתכון הזה את הטעם ה'פרמזני'.

מה צריך:
  • 4 תפוחי אדמה, שטופים ופרוסים דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות אבקת שמרי בירה
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 1.5 כפיות פפריקה מתוקה
  • מלח לפי הטעם
  • אופציונלי להגשה
  • פטרוזיליה או כוסברה טרייה
  • קטשופ
הוראות ההכנה:
  1. מחממים תנור ל -300 מעלות
  2. בקערה גדולה מערבבים: שמן זית, שמרי בירה ותבלינים.
  3. מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה הפרוסים ומערבבים בעזרת הידיים עד שהם יצופו בתערובת.
  4. על תבנית מרופדת בנייר אפיה - מניחים את תפוחי האדמה, כל אחד בנפרד ולא בצפיפות על מנת שיוכלו להשחים.
  5. אופים 20-30 דקות עד שהצ'יפס הופך פריך ושזוף.
  6. אם רוצים מוסיפים עשבי תיבול קצוצים ו/או קטשופ.

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים