חטיף שוקולד איכותי ופצפוצי אורז

יש למתכון הזה כמה נקודות זכות, אחת, הוא ממש טעים ונשנוש מושלם לאחה"צ או אחרי ארוחה. שתיים, הוא מחומרים איכותיים, כך שגם הנשנוש נעשה יותר נוח

מה צריך:

  • ½ כוס שוקולד מריר איכותי
  • ¼ כוס חמאת קקאו
  • ¼ כוס טחינה
  • ¼ כוס סירופ מייפל טהור
  • ¼ כוס חמאת אגוזי לוז
  • קמצוץ מלח
  • 2 כוסות פצפוצי אורז

 הוראות הכנה

  1.  שופכים את השוקולד וחמאת הקקאו לקערה וממיסים ב*בן מארי. מערבבים עד שמקבלים נוזל אחיד
  2. מוסיפים לקערה (או סיר, מה שעל האש...) את הטחינה, הסירופ מייפל, חמאת אגוזי לוז ומערבבים מעט עד לקבלת נוזל אחיד
  3. מוסיפים מלח ומערבבים
  4. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה
  5. מכינים תבנית עם נייר אפייה
  6. שופכים את התערובת לתבנית ומישרים
  7.  מעבירים לפריזר על להתמצקות
  8. מוציאים מהפריזר, חותכים באמצעות סכין לחתיכות ( לא לריב עם המקשה, החתיכות לא יצאו ישרות וזה חלק מהכיף...)
  9. מגישים ואם במקרה נשארות כמה חתיכות, ניתן לשמור בקירור

 *בן מארי – דרך להמסת הקקאו באמצעות הנחת חומר הגלם בקערה מתאימה או סיר קטן מעל סיר עם מים רותחים

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים