עוגת קראנץ' פקאן

עוגה נפלאה בשילוב נהדר של מרקמים, מתיקות עדינה ואהובה על גדולים וקטנים

מה צריך:

שכבת בסיס:

• 250 גרם פצפוצי אורז מלא (ללא תוספת סוכר ומלח)

• 1/3 כוס חמאת אגוזים / שקדים / בוטנים / טחינה

• 2 כפות מייפל אמיתי

גלידה:

• 240 גרם קשיו שהושרה במים למשך הלילה.

• 2 כוסות קרם קוקוס (ליצירת הקרם לשמור את הקרטון 2 שעות במקרר ולאחר מכן להשתמש רק בשכבה השומן ללא המים).

• 1/4 כוס מייפל.

• 100 גרם פקאן טבעי

קראנ'ץ פקאן:

• 50 גרם פצפוצי אורז

• 100 גרם פקאן טבעי

• 2-3 כפות חמאת אגוזים

הוראות הכנה

לבסיס:

1. לשים במעבד מזון את פצפוצי האורז עד ליצירת מסה פירורית,

2. להוסיף חמאת אגוזים ולעבד עוד כ- 3 דק'

3. להוציא ולשטח ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה

4. להדק היטב, להעביר למקפיא

שכבת גלידה:

1. להעביר את הרכיבים של הגלידה – פרט לפקאן- למעבד המזון ולעבד עד ליצירת תערובת אחידה

2. להוסיף פקאן ולעבד בכמה פולסים קצרים

3. להוציא את התבנית של הבסיס מהמקפיא, להניח את שכבת הגלידה מעל שכבת הבסיס ולהחזיר למקפיא

4. להמתין כשעה לפחות עד להוספת שכבת הקראנץ'.

שכבת הקראנץ':

1. לעבד במעבד מזון את מרכיבי שכבת הקראנץ' עד לקבלת תערובת אחידה

2. להוציא את התבנית מהמקפיא ולהניח על גבי העוגה את שכבת הקראנץ'

3. ולהחזיר למקפיא למשך כשעה.

*להעביר למקרר כ- 10 דק' לפני האכילה.

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים.

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים