קינואה קארי

מתכון פשוט פשוט לנשנוש בריא וחוץ מזה, גם בעל מראה מעורר סקרנות. מקסים להוציא לשולחן בסוף ארוחה חגיגית

מה צריך:

  • 1 בצל

  • שניים מהבאים: גזר/בטטה/תפוח אדמה (אפשר גם רק אחד, אבל ממש מומלץ שניים...)

  • 1 כפית מחית קארי אדומה

  • ½  כפית מלח

  • ¼  כפית כורכום

  • 500  מ"ל חלב קוקוס (לפעמים נקרא גם "מי אגוז קוקוס" ולפעמים "קרם קוקוס", זה לא משנה כאן)

  • ½  כוס קינואה

  •  

הוראות הכנה:

  1. מטגנים בצל בשמן זית עד שהוא מזהיב. מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים היטב בעזרת כף עץ.
  2. מוסיפים גזר/בטטה/תפוח אדמה/כל שילוב שלהם (שניים) וממשיכים לטגן כדקה.
  3. שופכים לסיר את תכולת קרטון חלב הקוקוס, מוסיפים את הכורכום והמלח, מערבבים
  4. מוסיפים את הקינואה ומערבבים שוב.
  5. מבשלים עם מכסה סגור עד שהקינואה מוכנה והירקות רכים (גרגרי הקינואה יעשו שקופים מבחוץ, ואת הירקות מומלץ לבדוק בעזרת מזלג).
  6. מגישים עם כוסברה ומיץ לימון סחוט טרי מעל – לא לוותר על זה לפני שמנסים....

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים