כוסיות שקדים וקקאו

רגע לפני שעוברים למתכונשיין של דניה וינר לצפות במתכון, נצייד אותך במצרכי המזווה עבור הקאפס:

>לבסיס

  • ¾ כוסות שקדים טבעיים
  • 1/3 כוס קוואקר (לדייסה)
  • 2 כפות  חמאת שקדים (שקדייה) אפשר גם טחינה
  • ½ 1 כפות שמן קוקוס נוזלי
  • ½ 1 כפות סירופ אגבה או מייפל
  • ¼ כפית קינמון
  • ¼ תמצית וניל
  • קורט מלח גס (עדיף מלח אטלנטי)

>לציפוי:

  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 3 כפות סירופ אגבה או מייפל
  • ½ 2 כפות קקאו איכותי
  • מעט מלח אטלנטי

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים