כדורי תמרים פלוס

חטיף נפלא לאירוח קטנים וגדולים. עוד כיף במתכון הוא קלות ההכנה והאפשרות להכין ביחד עם הקטנים, או לאפשר לקצת גדולים יותר, להכין לבד. גיוון ויצירתיות יכולים לבוא באמצעות הקישוט.
 

חטיף נפלא לאירוח קטנים וגדולים. עוד כיף במתכון הוא קלות ההכנה והאפשרות להכין ביחד עם הקטנים, או לאפשר לקצת גדולים יותר, להכין לבד. גיוון ויצירתיות יכולים לבוא באמצעות הקישוט.


מה צריך:

  • 500 גרם תמר מג'הול
  • 1/2 כוס אגוזי מלך טבעיים קצוצים דק
  • 1/2 כוס קשיו טבעי קצוץ דק
  • 1/2 כוס שקדים טבעיים קצוצים דק / טחונים גס
  • 1/2 כוס פיסטוק טבעי קצוץ דק
  • 2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
  • 2 כפות אבקת קקאו נא
  • קוקוס טחון לקישוט


הוראות הכנה:


1. לגלען את התמרים ולהעביר למעבד מזון עד ליצירת מסה אחידה וחלקה, להעביר לקערה.
2. להוסיף אגוזי מלך, קשיו, שקדים, פיסטוק, טחינה וקקאו ולערבב היטב.
3. ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס. אני אוהבת לשמור אותם במקפיא, ניתן גם במקרר.
4.שידרוגים ושינויים של הקישוט- ניתן לקשט בנוסף, או במקום בשומשום, מיני מרשמלו, חתיכות מהאגוזים אם נשארו ביסקוויטים מפוררים וכל העולה על הדמיון


בתאבון!


יצא לך מעולה וגם צלמת את הכדורים עם תוספות מיוחדות?

אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים.


 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים