אוזני המן נאות ונעות (raw)

החג הוא רק תירוץ לשחק עם כל מיני מליות 

מה צריך: 
לבסיס:
1 כוס תמרי מג'הול
1 כוס אגוזי לוז מולבנים, או שקדים, או אגוזי מלך, או פקאן

למילוי:
2 כפות חמאת בוטנים ו/או חמאת שקדים ו/או חמאת אגוזי לוז ו/או טחינה 
כף מייפל

 הוראות הכנה:
לבסיס:
1. מעבדים את רכיבי הבסיס במעבד מזון עד שהם הופכים לעיסה אחידה.
2. מרדדים את ה"בצק" בין שני ניירות אפייה, קורצים עיגולים בעזרת כוס.

למלית:
1. מערבבים כל מילוי בקערה משלו – ממרח+ מייפל
2. מניחים בערך כפית מילוי במרכז כל עיגול, סוגרים לצורה של אוזני ההמן (3 צביטות)
3. מכניסים למקרר או למקפיא (אם למקפיא אז מוציאים כמה דקות לפני ההגשה).

נשאר בצק בסיס?

מעולה! מגלגלים ל"נקניק", מקפיאים וחותכים ממנו פרוסות, שיחכו במקפיא לשעת צורך.

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף 

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים