עוגת שמרים במילוי קינמון ופקאן

רגע לפני שעוברים לאתר "עוגיו.נט" של נטלי לוין לצפות במתכון, נצייד אותך במצרכי המזווה עבור העוגה:

לבצק שמרים:

  • 500 גרם (3 וחצי כוסות) קמח
  • 10 גרם (1 כף) שמרים יבשים
  • 80  מ”ל (1/3 כוס) שמן
  • 75 גרם (1/3 כוס) סוכר
  • 120 גרם רסק תפוחים
  • 120 מ”ל (1/2 כוס) מים
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית קינמון ופקאן:

  • 75 גרם (1/3 כוס) שמן קוקוס
  • 200 גרם (1 כוס פחות 4 כפות) סוכר חום כהה
  • 1 כף גדושה קינמון טחון
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים

לסירופ:

  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 125 מ”ל (1/2 כוס) מים

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים