טרפלס שוקולד

3 רכיבים, 5 דקות ויש קינוח פרמיום סטייל...

מה צריך:


  1. 1 קרטון מי קוקוס (250 מ"ל)

  2. 5 שקיות תה

  3. ¼ כוס שוקולד מריר איכותי 70% או 85%

  4. 1 כוס אבקת קקאו

  5. 1 כוס פיסטוקים טחונים

הוראות הכנה:

  1. מחממים בסיר קטן את התוכן של המי קוקוס כמעט עד לרתיחה.

  2. מכניסים פנימה 5 שקיות תה ומשאירים כמה דקות. סוחטים היטב את השקיקים ומוציאים.

  3. שמים את השוקולד בכלי ומעל השוקולד שופכים את הקרם קוקוס. מערבבים היטב, עד שכל השוקולד נמס.

  4. שמים בקירור כשעתיים.

  5. כשמתקרר מוציאים, יוצרים כדורים בזריזות (השוקולד נמס מהר מחום הידיים) ומגלגלים באבקת קקאו או בפיסטוקים טחונים או שמשלבים גם וגם. ניתן להוסיף אגוזים אחרים כמו שברי קשיו, מלך, חתיכות קטנות של חמוציות או גוג'י ברי'ס – בהתאם לטעם ולדמיון.

  6.  שומרים במקפיא עד ההגשה.

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים