הלחם האתיופי, סוג של טורטיה במרקם ספוגי ואוורירי העשוי בתהליך התססה של דגן בשם טף. טעמה של האינג'ירה חמוץ והיא מזכירה במרקמה את לחם הלחוח. האנג'רה נפוצה גם במטבח הסומלי והאריתראי ועם השנים היגרה למדינות מערביות היות הטף הוכרז "מזון על". הטף מכיל את כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם. הוא עשיר בברזל, מגנזיום, סידן, חלבון וויטמינים והוא קל לעיכול. מאה גרם של טף מכילים כמות ברזל, סידן וחלבון המצויה בעשר ביצים או ב-1 ק"ג בשר, ולכן הטף מתאים גם לטבעונים הנמנעים ממזון שמקורו בבעלי חיים.